hits

Klar for x-run!

Stikker bare innom for å si hei :) Jeg er for tiden i Oslo da jeg skal løpe x-run i morgen. Det kan jo bli spennende på kaloriunderskudd ;) Vi har kuttet enda flere kalorier og det merkes. Jeg skal skrive litt mere om dette i et annet innlegg. Samt om motivasjonen min til å kjøre på videre. Det er ingen hemmelighet at den er litt laber for tiden.

Det var en som sa til meg her om dagen at jeg alltid gikk på trening uansett hva. Jeg hadde liksom ingen dårlige unnskyldninger. Og jeg har ikke tenkt på det sånn før. Og det stemmer jo det han sier. For meg er det 6 dager i uken som gjelder. Og så lenge jeg har det målet å gå etter, kan jeg ta den ene hviledagen min når det passer. Hadde jeg skulle trent 3 dager i uken er det så lett å bare droppe en dag og utsette det hvis en føler seg litt sliten. Og det er verdens dårligste unnskyldning, for den endorfinrusen du får etterpå er undervurdert ! Du går aldri fra trening og angrer på at du gikk.

Selv om en har en dårlig dag så bør en bare komme seg på trening, ikke nødvendigvis med en innstilling om å klare alt. Men kanskje du velger favoritt øvelsene selv om ikke det var det som var planen. Bare for å komme igang. Så kanskje du ender opp med tidenes økt likevel.

Igår hadde jeg en dårlig dag. Var sliten og lei. Og lurte på om i det hele tatt noe var vits å fortsette hvis ikke jeg skulle stille nå likevel. Men jeg tok meg sammen og gikk. En idé kan være å planlegge og trene sammen med noen, for da er det lettere å komme seg ut.

I skrivende stund sitter jeg på trikken på vei til Skullerud for å registrere meg for x-run i morgen. Jeg lever etter prinsippet av å ta enhver mulighet som kommer min vei, og det skal jeg prøve å fortsette med.

Jeg har også rukket å ta en tur innom brow rehab for å få fikset brynene. Det var to måneder siden sist så det trengtes virkelig ! Så nå sitter jeg med capsen ned i øyene og håper at fargen går over til i morgen.

Med det sier jeg over og ut ! Ha en fantastisk helg :) Og følg meg gjerne på snap tjl-tone og insta : tjltone

2 kommentarer

Ida Kristine

26.08.2016 kl.18:08

lykke til :)

Tone

26.08.2016 kl.18:25

Takk Ida Kristin:)

Skriv en ny kommentar