hits

Hvordan komme tilbake igjen?

Jeg sliter litt med å finne motivasjonen nå som jeg liksom ikke har noe mål å gå etter. Unnskyldningen blir liksom; " ja men jeg skal jo ikke stille likevel.." Det er jo bare helt idiotisk. Man kommer inn i en dårlig sirkel av unnskyldninger. Det er viktig å føle at målet ikke er uoppnåelig. Da gir man bare opp. Man kan heller justere målet etterhvert som man er sterk nok til å gjennomføre det. Akkurat nå er målet mitt å følge teamet mitt til målstreken og holde ut med dietten og treningen.

Jeg følger ikke treningsprogrammet helt hundre for tiden. Jeg trener det jeg har lyst til den dagen. Ellers er jeg redd jeg mister hele motivasjonen. Vil jeg trene bein tre ganger i uken, ja så gjør jeg det. Trur det er viktig, spesielt hvis du absolutt ikke vil gå på trening. Velg favorittøvelsene dine, så utvikler det seg kanskje til en bra økt likevel.

Dagen etter en sprekk bør man bare komme seg på trening, kanskje ta en ekstra gåtur. Og følge dietten ikke minst. Ikke tenk at du skal kutte noe mat, da ender du bare opp igjen i sjokoladeposen. Tro meg, jeg snakker av erfaring.

I dag tok jeg på meg kjole og stelte meg litt ekstra bare fordi jeg hadde lyst. Det er viktig å føle seg fin innimellom, så en ikke bare blir sittende i joggebuksa i sofaen. Finn frem bilder når du har vært på ditt beste, og prøv å finne tilbake til den følelsen som du hadde da. Ta vare på komplimentene du får. Det viktigste er at du føler deg bra innvendig for da vil du skinne på utsiden. Det er veldig lett å se seg blind på seg selv i en sånn prosess.

Å gjøre klar maten er selve nøkkelen. Har du matboksene klare er sannsynligheten liten for at du velger andre alternativer. Nå er vi inne i den fasen at vi tenker konstant på mat, og en har lyst på alt en ikke kan ha. Men jeg må prøve å tenke på de tingene som betyr noe. En blir ikke glad av å spise sjokolade. Det er en veldig kortvarig glede. Og følelsen du sitter igjen med etterpå, gjør det ikke verdt det! Nå skal jeg ta i bruk mine egne tips og gå helga i møte :)Klem fra Tone

 

 

 

Én kommentar

Nina

02.09.2016 kl.08:15

Alt du skriver her er jeg sikker på at de aller, aller fleste av oss kan kjenne seg igjen i. Det er tungt med trening og kosthold når man kommer ned i en litt "dyp" bølgedal. Men det er, som du selv sier, viktig å gjøre det man kan for å føle seg vel med seg selv. Du er jo faktisk hovedpersonen i ditt eget liv ;)

Du skriver at du ikke har noe "mål" lengre siden du ikke skal stille i konkurransen; men jeg tenker: var egentlig den scenen grunnen til at du valgte å gjøre dette, eller ønsket du en endring? Det er det selvsagt bare du som vet, og jeg er helt sikker på at du når nye mål underveis selv om ikke scenen inntas akkurat NÅ.

Jeg heier på DEG, og ønsker deg ei riktig så flott helg. And by the way: YOU LOOK GREAT :)

Skriv en ny kommentar