hits

Introvert

Det å være introvert er ikke bare enkelt. Da jeg var mindre fikk jeg foreldre mine til å lyve for meg. Jeg ville ikke leke med de andre. Hvorfor kunne de ikke bare forstå at jeg ville være alene? Hvorfor skulle jeg være så annerledes?

Jeg klarte heller ikke å si nei. Gikk og gruet meg fordi jeg ikke hadde mot nok til å si ifra. Fant på dumme unnskyldninger i ettertid for å slippe unna. Men jeg ville bare være i fred med tankene mine. Jeg trivdes best i mitt eget selskap. Hvorfor anses det som å være ensom? Noen har bare behov for å være alene, og det må da være lov?

Tilslutt gikk jeg på en kjempe smell og unngikk alt. Jeg mistet venner fordi jeg bare skjøv de vekk. De ble lei av at jeg alltid sa nei. Og jeg tenkte at det var bedre å ikke ha noen venner enn at de skulle måtte være med meg.

Min måte å skyve de vekk på var å opptre konstant sur. Jeg var egentlig ikke det, men da visste jeg at de forsvant om jeg bare oppførte meg ille nok. Ingen vil henge med ei sur ei, og det var jo det jeg ville oppnå.

Nå i ettertid skjønner jeg jo hvor tåpelig jeg har oppført meg. Jeg vet nå at jeg trenger venner i livet mitt. Jeg trenger noen å dele de tankene jeg satt alene med før. Men jeg slipper veldig få helt inn på meg. Og det et greit. Små steg.

Det har tatt mange år og komme dit jeg er idag. Og jeg er stolt.. Det må da være lov ?

7 kommentarer

Lill

10.09.2016 kl.23:00

Dette satt visse ting i perspektiv for meg, kjenner meg igjen i mye. Takk for at du satt ord på det, veldig bra skrevet. Følger deg herved videre😄👍

tonethomassen

10.09.2016 kl.23:16

Lill: Tusen takk <3 Det setter jeg veldig stor pris på <3

NW

11.09.2016 kl.02:46

Aldri har jeg lest en bedre beskrivelse av meg selv, enn i ditt gjesteinnlegg. Målet for neste år er å komme seg på treningssenter igjen. High Five til deg! 😄

tonethomassen

11.09.2016 kl.09:17

NW: tusen takk ! Jeg vet du kan klare det ! Stå på videre ! :)

Kristin

12.09.2016 kl.16:41

Hei tone:) jeg skal være med i kull 4 å vi har nå fått e-post om hvilke str vi bruker for å få bestilt teamklær. Jeg vipper litt mellom M og L kanskje mest L. Hvilken størrelse valgte du og hvilken tror du jeg bør velge?

PS. du ser fantastisk ut, blir inspirert av deg

tonethomassen

13.09.2016 kl.22:14

Kristin: Hei! Så gøy ! Jeg vippet mellom s og m og valgte s. Så jeg hadde tatt m :) Tusen takk, så moro å høre :)

Thea

12.09.2016 kl.17:10

Syns du har misforstått begrepet introvert og du snakker også om det som en sykdom og ikke minst en skam.

Det er ingenting galt med å være introvert og det er heller ikke en sykdom.

Skriv en ny kommentar