hits

Bikinifitness og Køben tur!

Da sitter jeg i bilen på vei til København. Vi skulle egentlig ta båten fra Kristiansand men den ble innstilt så da fikk jeg en time på å preppe mat, pakke, bytte bil og hente de andre for å rekke båten i Sandefjord. Underveis fant vi ut at den var full.. Like greit for det ene dekket var nesten tom for luft så brukte litt tid på å få fikset det. Lurer på hva det neste blir??

Uansett nå er vi på vei og klare for å løpe toughest på lørdag :) Aner ikke hva vi går til, men syns det er litt av sjarmen ;) Liker å ikke vite noe om de ulike hinderne, så blir det litt mere spennende når man står der :)

Tok nye formbilder her om dagen og kjente at jeg ble litt overrasket egentlig. Er jo ingen hemmelighet at jeg har cheatet litt og ikke fulgt all treningen til punkt og prikke, men sannelig var ikke kroppen bikiniklar likevel ! Med ikke fulgt programmet mener jeg at jeg har trent det jeg har følt for den dagen, men likevel trent 6 dager i uken stort sett.

Det er ca 23 uker mellom bildene.. Og da jeg fikk se bildene merket jeg at jeg angret på at jeg ikke skulle stille nå likevel. Jeg ser jo nå at jeg kunne klart det. Men jeg skal kjøre løpet ut med kalorikutt og det som hører med, så jeg vet hva jeg går til når jeg skal stille neste år :) Enda kjipere var det når coachen sa jeg burde ha stilt og. Men jeg vet at jeg ikke er trygg på poseringene, og jeg er ikke klar for å vise meg frem på den måten på en scene. Jeg må begynne i det små. Jeg kommer sterkere tilbake!

Og med det så sier jeg god helg :)

4 kommentarer

lisarorvik

29.09.2016 kl.15:55

Wow for en forvandling, heier på deg :)

tonethomassen

29.09.2016 kl.22:46

lisarorvik: Tusen takk :)

Beatrice

12.02.2017 kl.10:43

Du ser bare helt fantastisk ut! Følger deg på snap. Fantastisk flott hjem du har også

tonethomassen

12.02.2017 kl.22:00

Beatrice: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar