hits

Hvordan vet man at man har funnet den rette?

Klokken viser 03.50 og jeg får ikke sove.

9 august var dagen som skulle forandre livet mitt totalt. Den tirsdagen var som en hvilken som helst annen tirsdag, men likevel var den ikke det. Jeg hadde sett deg et par ganger før, og underbevisstheten prøvde allerede da å fortelle meg noe, men jeg forstod det ikke. Lite visste jeg hvordan det skulle bli.

Hvordan vet man at man har funnet den rette? Man bare vet det. Ja hvordan da har jeg alltid tenkt ? Det er ikke mulig å bare vite sånn. Men den dagen falt alle brikkene falt på plass før jeg skjønte det selv. Allerede fra dag 1 var vi knyttet sammen, selv om det tok tid før vi forstod det selv.

Hvordan kan en person være så perfekt for deg? Jo fordi han er den rette. Men hva betyr det? Jeg trur virkelig noen personer er ment å møtes. Prioriteringene mine var annerledes den perioden fordi magefølelsen fortalte meg det. Og det resulterte i noe jeg aldri hadde forutsett.

Du tok både meg og barna med storm. Du kom inn i livene våre når vi minst ventet det. Det falt bare naturlig å gjøre det sånn, og det var aldri noe spørsmål om du skulle møte dem eller ikke. Du er virkelig perfekt for meg. Du er først og fremst fantastisk med barna, noe som er det som betyr mest for meg.

Du behandler dem som om de skulle vært dine egne, og du sier det er en selvfølge. Men det er ikke det for veldig mange. Vi ble en liten familie fort og du møtte mine foreldre etter kort tid, fordi det føltes naturlig å gjøre det sånn. Det var liksom en selvfølge og det føles ut som vi har kjent hverandre hele livet.

Det kjennes annerledes ut. Når man tillater seg selv å bare la ting skje. Ikke holde noe tilbake. Kroppen og hodet bare vet det. Lær deg å kjenne på magefølelsen. Den kan fortelle deg veldig mye.

 

Så hvordan vet man at man har funnet den rette? Man bare vet det..

 

 

 

 

2 kommentarer

Per Lottrup

26.10.2016 kl.06:56

Den dag du ikke nagger over partneren har daarlig aande naar dere kysses, naar det bloete kokte egg er hard kokkt og det er i orden. Slikke smaa banale ting, naar det er iorden er man paa rett vei.

Du kan ikke styre kjaerligheten, den styrer deg, du maa sette deg realistikes maal, det nytter ikke aa be om en partner der er 10 aar yngre, mange millionaer, der spiller golf, bridge og er en mester i aa danse. Samt en raser i sengen.

Jeg skilte meg etter 33 aar med samme dame, det vil jeg ikke anbefale, men i dag sett i bakspeilet har jeg endelig truffet droemme kvinnen, jeg er da ikke i tvil, jeg er da 100% sikker og i dag handler det endelig om aa gjoere hverandre gode.

Det faller saa naturlig, at vi ikke snakker om det og det blir bedre og bedre dag for dag hvis det er mulig etter snart 8 aar.

Jeg har noen personlige hemmeligheter som jeg skal spare dere for, men i dag er jeg oven ut lykkelig for jeg skilte meg.

26.10.2016 kl.07:43

Så utrolig fint skrevet! Hvor ofte har du barna dine?:)

Skriv en ny kommentar