hits

Klar for ny oppkjøring

Etter at jeg valgte å ikke stille i oktober har jeg surret litt rundt uten mål og mening. Har spist litt sånn som det har passet meg og masse, og da mener jeg masse godis. Har liksom følt at jeg ikke har hatt noe mål på en måte når jeg ikke har visst når jeg skulle begynne på diett igjen.

Jeg synes samtidig det er vanskelig å ikke ha en plan å følge. Nå er det for mange valg. Og det er så enkelt å velge de mindre sunne varianten bare fordi det er lettvint. Jeg gleder meg på en måte til diett start igjen for å få faste rutiner i forhold til mat. Men fy så digge økter jeg har hatt med masse mat i magen.

Hadde fettmåling hos Christian for 3 uker siden og fikk en positiv overraskelse. Jeg hadde bare gått opp i underkant av 1 % og i tillegg økt i muskelmasse på den fråtsetiden etter diettslutt.

Så reiste vi til Spania og der levde jeg vel livets glade dager, og det samme når jeg kom hjem. Visste jo at jeg skulle til Oslo og få dommen tre uker seinere.

Igår var dagen kommet og det viste sjokkerende enda mere økning i muskelmassen og i tillegg hadde jeg gått ned 2%! Har mindre fettprosent nå enn jeg noen gang har hatt. Men vekta er tilnærmet som den var før. Men det viser jo bare at vekta har ingenting å si. Jeg stresser ikke med kiloene. Jeg syns det er moro å endelig kunne gi absolutt alt på trening og føle at man blir sterkere. Det har ikke alltid vært like lett på diett.

Jeg fikk beskjed å gjøre som jeg har gjort til nå og vente med å vurdere diettstart til neste samling. Gud som jeg gleder meg til å bygge enda mere nå! Super motivert! Så nå reiser jeg hjem og klar for å bygge mest mulig før neste samling!

Ha en fin farsdag. Dagen skal tilbringes med min familie:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar