hits

Mini gjesteblogger

Se det, Mini her.

Dette blir mitt første blogg innlegg, så dette kan bli spennende. Jeg tenkte at jeg bare skulle begynne med å fortelle litt om meg selv. Jeg er da kjent som Mini, men heter egentlig Leon. Jeg er født og oppvokst i Hamburg i Tyskland, men flyttet til Norge i desember 2006... Shiiit 10 år allerede, helt sykt hvor fort tida flyr!

Jeg har alltid vært en nokså aktiv gutt og drev med tennis i min barndom. Vi hadde en tennis plass med 3 inne-baner og 5 utebaner, samtidig drev vi en restaurant som lå i samme bygg.

Som sagt begynte jeg når jeg var 3 år og kom til og med så langt etterhvert at jeg konkurrerte proft. Kom på 2 plass av hele Nord-Tyskland. Hadde jeg satset videre på dette hadde jeg nok kommet langt, men så forandret familie situasjonen seg og meg og min far trengte litt tid for oss selv. Må bare si at ingenting kan slå meg og min far, vi er bound forever !! Så vi bestemte oss rett og slett for å flytte til Norge.

Å komme til Norge var virkelig noe av det beste valget jeg har tatt. Jeg ble tatt så godt i mot på skolen og kom veldig fort inn i språket. Jeg fikk mange venner med en gang og livet begynte å bli virkelig perfekt igjen, alt ordner seg så bra. Jeg gikk et par år på fotball og ble med på Norway-cup 3 ganger og begynte med håndball, hvor jeg sto i mål og kom inn på sonelaget. Jeg ble trent opp av den gamle landslagstreneren fra Island.

Etter halvannet år begynte jeg å gå helt lei av alt av aktiviteter. Det tok så mye fritid og jeg hang lite med venner pga sonetrening 2 ganger i uka pluss fotball trening, og i tillegg så var det jo fotball og håndball kamper. Var virkelig lei til slutt. Så jeg slutta på alt og bare koste meg i livet. Så gikk det er par år og jeg ble slengt med på treningssenteret.

Juli 2015 var første gangen jeg gikk inn på et trenings senter og tok mine første biceps curls. Nå har det gått ca 1,5 år med intens trening og jeg er veldig fornøyd med fremgangen jeg har klart å få. Jeg har fått masse god hjelp av venner og veldig nære til å komme opp der jeg er nå, og jeg klarer ikke takke de folkene nok.

Treningssenteret her hvor jeg kommer fra er den beste plassen jeg vet om, ikke bare fordi det er bra og jeg trives der, men hovedsakelig fordi jeg har funnet den absolutte drømmedama mi her, det var virkelig kjærlighet med første blikk. Hu sto så søt og sjenert i hjørnet og curlet manualer. Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å la være, så jeg måtte gå å få kontakt med den søte skapningen. Hadde aldri i livet før trodd på kjærligheten med første blikk men gudd fader å feil jeg tok. Vi var og er skapt for hverandre, og vi merket fra dag 1 at det var planlagt at vi skulle møtes og nyte livet sammen fremover!

Jeg kan ikke beskrive hvor ufattelig mye jeg elsker ho og hvor viktig ho er for meg i livet, en hverdag uten ho er som en kropp uten organene, det funker ikke. Høna mi er best og jeg er så heldig som har ho.

Høna snakket om at ho var med på Teamjegliker og at ho skal stille i bikini fitness, og jeg syns det hørtes så spennede ut og ho fyrte meg opp til at jeg også skulle stille. Jeg grublet mye og var frem og tilbake på om jeg ville men til slutt så satt jeg meg et mål om at jeg SKAL stille i mens physique til våren i 2017.

Nå har jeg har fått æren av å bli den første gutten som blir med i Teamjegliker og dette blir en kjempe gøy reise for meg.

Jeg var i Oslo for ca 2 uker siden og målte kroppsfett. Jeg hadde 19,8 i fett prosent og veide 87 kilo. For at jeg skal være klar på scenen fikk jeg beskjed om at jeg skulle ha 8% i kroppsfett og 75 kilo i kroppsvekt. Det er en god del jeg skal ned men jeg gleder meg så masse til å begynne, nå venter jeg bare på diett og trenings planen så er jeg klar for å kicke ass!

Takk for meg:) Dere kan følge meg videre på snap: tjl-mini og instagram: tjlmini

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar