hits

Dette er til deg

Dette er til deg. Til deg som står opp før meg for å smøre mat til barna. Du som behandler dem som de skulle vært dine egne. Som sniker deg ut om morgenen for ikke å våkne meg. Men som likevel kommer tilbake igjen for å gi meg en klem. Som tilbyr deg å sove på gjesterommet for ikke å forstyrre meg om natten.

Til deg som minner meg på at det er på tide å ha den overnattingen jeg har lovet tantebarnet mitt. Som kjøper tre buketter med roser fordi du ikke vet hvor mye som er vanlig å kjøpe. Som går med på alle mine påfunn på snap. Som daglig finner deg i alle mine ideer.

Dette er til deg som nå skal følge meg på teamjegliker. Som er tøff nok til å gå mot strømmen og gjøre de tingene du har lyst til. Som støtter meg i alt jeg vil gjøre. Som løper intervaller med meg selv om biceps er alt du vil trene. Til deg som frivillig går på diett så du kan spises det samme som meg.

Dette er til deg som står og prepper all maten min når formen min ikke er på topp. Som vasker vinduer, tørker støv, vasker kjøkkenskapene og rer opp sengen sånn at det ser ut som du har strøket det på. Dette er til deg som bare er der for meg

Elsker deg

 

3 kommentarer

06.12.2016 kl.19:33

Hei tone :) du og mini virker så perfekt for hverandre :) fulgt deg lenge nå! Du er en inspirasjon, grunnen til jeg har valgt å satse på styrke trening ! Forhåpentligvis greier jeg å stille i bikinifitness 2017!

Bare lurte på om du kunne lage et innlegg om huset ditt ? Det ser så perfekt ut ! 😍

Klem

tonethomassen

07.12.2016 kl.14:43

Anonym: hei du ! Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger ;) Blir helt rørt jeg :) Da sees vi kanskje på scenen i 2017? ;) Klart jeg kan lage et innlegg om huset :) Kan ikke du gi meg et pip på snap, alltid så hyggelig å se hvem en skriver med;)

Camilla

23.12.2016 kl.12:09

Så koselig innlegg! Har nettopp begynt å følge teamet på snap og dere er så inspirerende! Kan jeg spørre hvor gammel du og mini er? 😊

Skriv en ny kommentar