hits

Men tankene mine får du aldri

"Det er ikke maten som er vanskelig?

?Eller alle timene jeg brukte på treningssenteret?

?All cardioen?

?Alle literene med vann?

?All poseringstreningen?

Jeg spiste torsk, poteter og brokkoli i tre måneder fordi jeg visste det var det som skulle til. Jeg visste at all treningen var nødvendig for å klare målet. All poseringen, cardioen og vannet var også en nødvendighet for å klare det.

Alle disse tingene var lett, fordi målet om scenen var større enn den kortvarige gleden jeg kunne fått hvis jeg droppet det. Tre måneder var alt som skulle til av mitt liv. Hard jobbing og så kunne jeg ta ?fri?.

Det er som er vanskelig er alle tankene som kommer etterpå. Ikke fordi jeg legger på meg og blir ufit i manges øyner. I denne prosessen har jeg lært såpass at en konkurransekropp er ikke en kropp jeg vil ha. Det er selve prosessen som driver en. At man kan klare det mange ikke klarer. Dette er ting jeg mestrer, gå på knallhard diett hvis jeg har et mål i enden. Komme seg opp på den scenen, ikke nødvendigvis for å vise kroppen og arbeidet man har gjort. Men for mitt eget hode, jeg klarte det! Jeg klarte å overse en av mine store redsler. Møte nye mennesker og stå på en scene å bli dømt opp og ned.

Når jeg tenker tilbake på det trur jeg at grunnen er at jeg fikk et nytt skall å gjemme meg bak. Et skall mange kanskje så opp til, men de så ikke hvordan det var på innsiden. Jeg var som en annen. Samme på innsiden, men ny på utsiden. Men nå som jeg er tilbake til meg selv igjen kan jeg ikke lenger skjule det jeg tidligere gjemte på innsiden. Jeg takler ikke å ikke ha et mål å se mot. Jeg blir deprimert. Utholdelig å være med. Stenger meg inne og skyver folk bort. Hvorfor? Fordi jeg ikke er lykkelig. Men er det på innsiden eller utsiden? Trenger jeg er skall å gjemme meg bak? 

? Tankene mine får du aldri?, er et begrep mange kjenner til. Men hadde det vært så ille da om noen, kanskje bare en, kjente til alt man har på innsiden. Kanskje de kan hjelpe deg med å bli hel?

?Men kan noen hjelpe meg??

 

4 kommentarer

Hilde c

11.01.2018 kl.23:11

Beundringsverdig og tøft av deg å skrive om hvordan du har dt , kjenner meg igjen ... husk på at du er god nok og elsket for den du er ❤️❤️❤️Både som topptrent og som vanlig . Stå på jeg heier på deg . Mvh hilde c .

tonethomassen

15.01.2018 kl.19:45

Hilde c: Tusen takk ??

Marte Tøften

12.01.2018 kl.10:20

Takk for at du deler. Du er fantastisk Tone <3 Er så glad for at jeg har fått bli kjent med deg!

tonethomassen

15.01.2018 kl.19:45

Marte Tøften: Takk i lige måde <3

Skriv en ny kommentar